Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

*Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή για προορισμούς εντός Ελλάδος ανέρχονται στα 3€ για παραγγελίες μέχρι 40€ και είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40€.

Αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα και Entippos / Pak-man Courier εντός Αττικής.

Ο αργότερος εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες εκτός αν υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη. Συνήθως παρασκευάζονται και αποστέλλονται μέχρι τις 18:00 διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη και οι μεταφορική θέλει μια εργάσιμη εκτός απροόπτου.

*Υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

*Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με αριθμό αποστολής και link αναζήτησης του δέματος (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

* Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται τα έξτρα μεταφορικά έξοδα.

*Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο παρακάτω link

https://www.elta-courier.gr/search

https://www.entippos.gr/courier

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλους των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό. (Πιθανή καθυστέρηση μπορεί να προκύψει σε ορισμένα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ λόγω μεγάλου όγκου δεμάτων: Αγίου Στεφάνου, Κρυονερίου, Πειραιά, Αμπελοκήπων, Μακρυγιάννη, Λαρίσης, Αγ. Αναργύρων).

Κύπρος

*Για αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την Kronos Express. Τα μεταφορικά είναι 3.90€ (+3€ αν επιλέξετε αντικαταβολή) για παραγγελίες μέχρι 70€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά και αντικαταβολή παραγγελίες άνω των 70€. Η αποστολή πραγματοποιείται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και όταν φύγει από εμάς θα ενημερωθείτε εκ νέου με λεπτομέρειες της αποστολής (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση).

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

* Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται τα έξτρα μεταφορικά έξοδα.

*Μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο παρακάτω link

https:// www. kronosexpress.com/tracking-system-gr/

Υπόλοιπος Κόσμος

*Για αποστολές εκτός Ελλάδας, συνεργαζόμαστε με την UPS και Fedex. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail και όταν φύγει από εμάς θα ενημερωθείτε εκ νέου με λεπτομέρειες της αποστολής (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία αν δεν έχετε λάβει ενημέρωση). Η παραλαβή υπολογίζεται σε 4-6 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας.


Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή – πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (Μόνο για Ελλάδα και Κύπρο)
    *ΔΩΡΕΑΝ η αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

  1. Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα etherealderm.com δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express). Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank ή άμεσα onsite με την ασφάλεια της παγκόσμιας πλατφόρμας Stripe.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού ή την αντίστοιχη υπηρεσία και πρωτόκολλο της Stripe.

  1. Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.